پاسخ: راهنمای برای کارت گرافیک (نصب گرافیک MSI 660 2GB روی مین گیگا P55 ؟)
نقل قول:
سلام داداش
گیگا باید همین سری خوبه؟ بازی هم مثثلا کال اف راحت جواب میده داداش
از اون نرم افزار انلاین محاسبه پاور هم ممنون
گیگابایت هم گارانتی بهتری داره هم سیستم کولینگ خوب . در ضمن از نظر قدرت فرقی با msi ندارد . ولی خنکتر کار میکنه
نقل قول:
گیگابایت هم گارانتی بهتری داره هم سیستم کولینگ خوب . در ضمن از نظر قدرت فرقی با msi ندارد . ولی خنکتر کار میکنه
ممنون داداش البته چیزیم که الان دارم گیگا بایت هست البته مدل پاینتره گفتم ارتقاش بدم شاید مدل دیگ بهتره باشه
خوب شما مدلی که تو مشخصات همون مدلی که گفتم باشه چی پیشنهاد میدین؟ ممنون میش مدلشو بگی کامل؟ و اینکه حدود قیمتشم بگید ممنون موفق باشید
نقل قول:
ممنون داداش البته چیزیم که الان دارم گیگا بایت هست البته مدل پاینتره گفتم ارتقاش بدم شاید مدل دیگ بهتره باشه
خوب شما مدلی که تو مشخصات همون مدلی که گفتم باشه چی پیشنهاد میدین؟ ممنون میش مدلشو بگی کامل؟ و اینکه حدود قیمتشم بگید ممنون موفق باشید
دوست عزیز بودجتون رو بگید بهتر میتونم کمکتون کنم
نقل قول:
دوست عزیز بودجتون رو بگید بهتر میتونم کمکتون کنم
زیر 900 هزار تومن باشه ممنون
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راهنمای برای کارت گرافیک (نصب گرافیک MSI 660 2GB روی مین گیگا P55 ؟)
راستی من مشخصات مادر بردمو اون بالا گفتم الان میخواستم وارد کنم تو اون برنامه که محسابه پاور انلاین هست دادین مادر بردم تو کدوم از 3 دسته که گفته قرار میگیره؟ ممنون
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راهنمای برای کارت گرافیک (نصب گرافیک MSI 660 2GB روی مین گیگا P55 ؟)
سری اول و یک پردازنده
- - - Updated - - -
در مورد گرافیک بی شک GIGABYTE R9 270X 2GB
نقل قول:
سری اول و یک پردازنده
- - - Updated - - -
در مورد گرافیک بی شک GIGABYTE R9 270X 2GB
یعنی مادربردهای معمولی؟
- - - Updated - - -
خوب این حدود قیمت چنده این کارت؟ برای بازی گرفیکی هم که خوبه؟
نقل قول:
یعنی مادربردهای معمولی؟
- - - Updated - - -
خوب این حدود قیمت چنده این کارت؟ برای بازی گرفیکی هم که خوبه؟
کاملا برای گیم مناسبه . بله مادربرد معمولی .
این سری 200 هست؟ اخه شنیده بودم نویدیا اپدیتشو برای یک سری رو میخواد قط بکنه شامل این نمیشه؟ ببخشید که زیاد وقتتون گرفتم
1 :تعداد فایل پیوست
این هم نتیجه بررسی این کارت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -